Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Vær den perfekte gæst til festen

Uanset om du er inviteret til bryllup, fødselsdag eller en fest hos vennerne, så er det altid godt at kende til gode manerer og de uskrevne regler, der ofte er i forbindelse med en særlig begivenhed eller fest. Her følger en række gode råd og tips til, hvordan du bliver den perfekte gæst.


Husk at svare på invitationen

Husk altid at svare på den invitation, du modtager. Afsenderen vil gerne have dig med til festen og har gjort sig image for at lave og sende en invitation. Det mindste, du kan gøre, er, at svare tilbage inden for tidsfristen, om du kommer eller ej.

Festtøjet skal matche begivenheden

Dit festtøj skal passe til den særlige begivenhed eller fest, du skal deltage i. Hvad enten det er et bryllup, et cocktailparty eller en fødselsdag, du skal til, så finder du et smukt udvalg af balkjoler hos JJ’s House, som passer til enhver lejlighed. De fås i et væld af designs og farver, som følger tidens trend. Du gør dig selvfølgelig udmage med din påklædning, fordi du gerne vil se smuk og præsentabel ud, men det er også en måde at vise værten/værtinden, at du påskønner, at du er med til festen og gerne vil gøre dit bedste for, at det bliver en dejlig og uforglemmelig dag.

Ankom til tiden

Det er vigtigt at ankomme til tiden. Du må ikke ankomme for tidligt, for så er værten ikke klar endnu. Du må heller ikke ankomme for sent, så værten og de andre gæster skal vente på dig. Begge dele er uhøfligt. Ankom derfor præcis.

Medbring værts-/værtindegave

Uanset hvilken type arrangement der er tale om, så vil det altid blive påskønnet, at du medbringer en værts-/værtindegave, fordi det sender et signal om, at du værdsætter den eller de personer, som holder arrangementet, og at du er glad for at være blevet inviteret. Det kan f.eks. være en blomst eller en lille specialitet, som kan spises.

Lær at mingle

Værterne til en fest har næsten altid travlt, og derfor er det uhøfligt at lægge for meget beslag på dem. Lad være med at rende i hælene på værten eller insistere på, at du skal tale meget med ham eller hende til festen. I stedet kan du mingle rundt og hilse på de andre gæster. Det er en god måde at præsentere dig selv på og møde andre nye mennesker, hvis du f.eks. ikke kender så mange af dem i forvejen. Hvis der senere på aftenen skal danses, og du skal ud og svinge skørterne i én af de smukke gallakjoler, som du kan købe hos JJ’s House, så er det også en fordel, at du har hilst på nogle af de mandlige gæster ved at mingle lidt rundt på forhånd.

Tak for sidst!

Når festen er forbi, og du skal hjem, så tak værterne for et fantastisk arrangement. Husk også at kontakte dem igen 1-2 dage efter festen og sig tak for sidst. På den måde bekræfter du, at festen var fantastisk, og at du var glad for at blive inviteret.

Post a Comment

0 Comments