Header Ads Widget

Responsive Advertisement

5 festkjoler som garantert vil få deg til å føle deg sexy


Dersom man ser etter en festkjole som vil få deg til å både se og føle deg sexy finnes det mye å velge mellom. Dagens trender har et langt større fokus på klær som ser sexy ut enn tidligere så det er enkelt å finne noe som ser både vågalt men vakkert ut.


Vis frem ryggen og skuldrene

En type festkjole som er både sexy og elegante på samme tid er kjoler med åpen rygg eller bare skuldre. Her kan man velge havfruekjoler med en åpen rygg som går helt ned til korsryggen for det mer ekstreme, eller man kan gå for en kjole som har åpen rygg men kryssende stropper over. Når det kommer til stroppene på kjolen finnes det mange kreative varianter å velge mellom, alt fra et enkelt kryss, flere kryss eller andre mønstre og varianter.

Kjoler som viser frem skuldrene er også et godt valg og festkjolen kan godt være enkel og elegant, men samtidig sexy dersom den er litt tettsittende og har spaghettistropper som viser frem skuldrene.

Den lille sorte

Den lille sorte er en kjole som de aller fleste allerede har hørt om og sannsynligvis også eier minst én av. Dette er en klassisk kjole som man svært sjeldent kan gå feil med, samtidig som den raskt kan se sexy ut med et par hæler og en rød leppestift. Her er det bare å finne din favoritt hos JJ’s House.

Minikjoler

Minikjoler har alltid vært en av de sexy kjolevariantene, ettersom man får vist frem bena. Kombinert med et par stiletthæler kan man fort fange alles oppmerksomhet i en minikjole, men man bør være forsiktig å ikke velge en altfor kort kjole som ser upassende ut. Her finnes det en hårfin linje for hva som er classy og hva som kan risikere å bli trashy. Det viktigste med en minikjole er at den passer til din kroppsfasong og kurver og at den viser akkurat nok, men ikke for mye.

Lårhøy splitt

Om det er en kjole som antakeligvis aldri kommer til å gå av moten er det kjoler med høy splitt. Kjolene viser akkurat nok til at det ikke er for mye og den høye splitten setter definitivt fantasien i gang. Her kan man godt velge en nokså enkel og elegant kjole, hvor splitten blir det som gjør kjolen til det lille ekstra. Her bør man derimot huske på å være forsiktig når man går og setter seg ned og tilbehør som tape og lignende kan ofte være din beste venn i dette tilfellet.

Kjoler med utringning

En tettsittende kjole med en classy utringning er nok allerede en klassiker hos mange, men samtidig en kjole som alltid er en sikker vinner. Mange kan nok føle de ikke har store «fordeler» nok til at de kan gå med en kjole som tydelig er laget for å skulle fylles ut, men det finnes i dag en rekke tilbehør og triks kan man benytte seg av om man trenger det.

Post a Comment

0 Comments